Elektrisk massagebänk

En elektrisk massagebänk är en av de absolut bästa investeringar som du som manuell terapeut kan göra. Med din elektriska massagebänk så får du en höj och sänkbar massagebänk där du otroligt enkelt och smidigt kan reglera höjden till en perfekt arbetshöjd.

Höjden på en elektrisk massagebänk reglerar du via en handkontroll eller fotkontroll. En elektrisk massagebänk kan ha både en hand och en fotkontroll eller enbart något av dom. Just möjligheten att elektriskt kunna reglera din arbetshöjd till alltid bästa möjliga är också en av de största fördelarna med en elektriskt höj- och sänkbar massagebänk.

Att alltid kunna skapa perfekta arbetsförutsättningar är såklart viktigt för dig som massör, naprapat, kiropraktor, osteopat, hudterapeut m.m, det kan du enkelt göra med en elektrisk massagebänk där fördelen även blir att du inte sliter lika hårt på din egen kropp.

Du kan lättare helt enkelt undvika tråkiga arbetsskador som felbelastningar vilket också leder till att du även kan ha en längre och framgångsrikare karriär inom ditt yrke. Vi har själva under åren haft flera tusen klienter på någon av våra elektriska massagebänkar, idag så finns det också en hel del suveräna produkter på marknaden att kunna välja mellan.

Det finns tex. Behandlingsbänkar som gör att bänken står helt stationärt eller så som vi själva ofta jobbar med en behandlingsbänk som både kan vara en elektriskt höj och sänkbar massagebänk så som den snabbt kan bli förvandlad till en bärbar massagebänk.

Din behandlingsbänk kan med ett köp av underrede både vara elektrisk när den snabbt som enkelt kopplas i underredet, lika snabbt och enkelt blir den mobilt bärbar när du kopplar ur den ur underredet och enkelt bär den med dig dit du vill.

Gratis E-bok och onlinekurs när du köper en elektrisk massagebänk!

Som en gåva när du köper någon av alla elektriska massagebänkar som du kan hitta här hos oss så får du även en gratis E-bok, “Bygg ditt eget Wellnessimperium”, värde 149 kr. Boken är ett absolut måste för alla som vill ha ett framgångsrikt företag inom hälsa & wellness och där du får massor av tips om bl.a hur du ska göra billiga och t.o.m gratis marknadsföring, hur du får flera kunder och ökar dina intäker på flera sätt, vilka fallgropar och vanliga misstag du ska undvika m.m.

Dessutom så får du också en gratis onlinekurs i massage, värde 349 kr, hos vår samarbetspartner Massage & Spa School. Du får dina inloggningsuppgifter till studieplattformen skickade till dig via E-post efter att du har genomfört ditt köp för din Tarsus massagebänk. När du väljer valfri elektrisk massagebänk hos oss så får du E-bok och onlinekurs i massage till ett totalt värde av 548 kr.

Vanliga frågor och svar om elektriska massagebänkar

Bänkarna är väldigt stabila, hållbara och slitstarka. Du reglerar alltid bänken till din önskade höjd. Bänkarna har också den absolut bästa komforten som finns att få för dina klienter när det kommer till massagebänkar i allmänhet och för elektriska massagebänkar i synnerhet. Då bänkarna även är totalt kompletta i sin konstruktion och i sin design så kan du även uföra alla former av manuella terapier på dessa bänkar, utan begränsningar.

Även om den främst är avsedd för terapeutiska och djupare behandlingar så som exempelvis terapeutisk massage, idrottsmassage, klassisk massage, naprapat och kiropraktorbehandlingar så passar den också utmärkt för alla olika typer av behandlingar som alla spa och hudterapeuter också utför.

 

Anledningen till detta är att bänkarna inte finns i lager utan de konstrueras för dig efter att du har gjort din beställning. Efter att din bänk har blivit färdigkonstruerad så skickas den till dig.

 

Ja det kan man göra. Underlaget är i konstläder och kan enkelt bytas ut, antingen om man gör det själv eller om man helt enkelt hellre föredrar att lämna in detta för byte hos fackman som exempelvis hos en möbeltapetserare, skräddare eller på syaffär.

 

Nej vi tillverkar inte produkterna själva utan återförsäljer endast alla massagebänkar som du kan hitta här på sidan. Det går till på så vis att vi tar betalt för produkten och skickar sedan ordern vidare till leverantören (Tarsus) som sedan skickar produkten till dig.

 

Vanliga Tarsus tillbehör för elektriska massagebänkar som är stationära är tex. En extra hand eller fotkontroll. En av dessa kontroller ingår alltid i produkten men som terapeut så kan det också vara bekvämt att slippa behöva gå runt klienten för att höja eller sänka behandlingsbänken. Med det sagt så kan det helt enkelt vara bekvämt att ha en fot eller handkontroll på varsin sida om behandlingsbänken.

Andra vanliga Tarsus tillbehör är pappersrullhållare (för engångspapper för klienterna att ligga på under själva behandlingen), hjul, olja, bänkpapper, cylinder eller halvcylinderkuddar för fötter och ben.

Det finns specifikt rengöringsmedel att köpa online eller i fackhandel för konstlädermaterial. Du kan även rengöra bänken med ljummet vatten och ett par droppar milt diskmedel.

Obs!

Detta rengör enbart bänken, för att desinficera den så finns det speciellt ytdesinfektionsmedel att köpa. Vill man skydda sin bänk ytterligare så finns även smörjmedel för konstläder att köpa i fackhandeln som online.

Underrede med tillhörande fästpunkter, kolvar, gångjärn m.m rekommenderar vi att man smörjer med avsett smörjmedel åtminstone var 6:e månad. Förutom detta så ska alltid klienten ligga på ett engångs bänkpapper eller på handdukar för att skydda bänken ytterligare under själva massagebehandlingen.

Den absolut största fördelen är om du köper till ett elektriskt underrede som enkelt också kan koppla in din bänk till denna och att den på så vis blir en elektriskt höj och sänkbar massagebänk.

När du sedan vill så kan du lika snabbt och smidigt koppla ur bänken ur underredet och bära bänken med dig. De behandlingsbänkar som fungerar tillsammans med ett elektriskt underrede hos Tarsus är de olika modellerna MA, TE och Zon.

Om du tar hand om din bänk på bästa möjliga vis, genom att rengöra den och serva den som sig bör så kommer den att hålla i väldigt många år, från Tarsus får du bara högsta kvalité.

 

Som standard så levereras dessa med två (ett hjulpar) små främre hjul, detta för att underlätta vid ev. förflyttning. Bänken är annars en stationär bänk som främst inte är avsedd för förflyttningar. Om man skulle vilja så går det även att välja separat låsbara eller centrallåsta hjul. De centrallåsta hjulen innebär att alla hjulen kan låsas eller frigöras med en enda tryckning.

 

Shopping Cart