Massagebänkar & massageprodukter

Massagebänk.se är ett Spanskt företag med säte på Kanariöarna. Adress: Calle Las Margaritas 9, 35100, San Agustín de Gran Canaria. Spanien. Är det något du undrar över gällande våra köpvillkor som du finner här nedan så når du oss enklast på: info@massagebank.se. Vi på massagebänk.se återförsäljer Tarsus massagebänkar samt så rekommenderar vi övriga massageprodukter och massagehjälpmedel som affiliate åt våra partners som tex. CDON och VidaXL m.fl.

Vi tillverkar eller lagerhåller inte själva någon produkt som du kan hitta här hos oss. När du som kund köper en massagebänk som du har hittat här hos oss så går det till på så vis att vi tar betalt för produkten och skickar sedan genast din order vidare till Tarsus. Din massagebänk kommer sedan att skickas direkt till dig från Tarsus själva.
När du istället köper andra produkter (utöver massagebänkar) här på sidan så är dessa annonslänkar genom våra partners. Vid köp så slussas du på direkt vidare till vår partners hemsida och där köpet genomförs. Genom dessa köp så genererar vi på massagebänk.se våra intäkter genom att vi får en mindre provision på försäljningen.

Köpvillkor Massagebänkar & övriga massageprodukter

1. Dina personuppgifter
Fr.o.m 25/5- 2018 så ersätter GDPR (General Data Protection Regulation) den svenska personuppgiftslagen. GDPR är ett omfattande regelverk för hur vi som e-handelföretag får behandla dina personuppgifter.  Vi samlar enbart den information vi behöver för att vi ska kunna fullgöra vårt åtagande till dig samt för att du som kund ska kunna fullgöra dina åtaganden mot oss. Vi delar inte dina uppgifter till tredje part om det inte krävs för att vi ska kunna fullfölja vårt åtagande till dig, exempelvis för att en produkt ska kunna skickas hem till din adress. Vi sparar bara den information som krävs enligt lag och för att kunna ge så bra service som möjligt. Du kan läsa mera om vilka uppgifter vi samlar om dig, hur vi hanterar dessa samt hur vi använder dom i vår privacy policy. I och med att du handlar hos oss så godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

2. När du köper en eller flera produkter hos oss
Vid beställning av en produkt genom vår hemsida, massagebänk.se, så träffas ett avtal om köp när vi på massagebänk.se har bekräftat din beställning genom en orderbekräftelse, detta gäller vid köp av någon av våra massagebänkar som du kan hittar här hos oss. När du köper en eller flera övriga produkter som du kan hitta här på massagebänk.se så genomförs köpet på någon av våra partners hemsidor, cdon.com eller vidaxl.se och där dessa kommer att skicka dig din orderbekräftelse.

När du köper en massagebänk hos oss och tex. Har frågor eller funderingar kring ditt köp, om du vill häva ditt köp fram till din massagebänk är skickad, om du vill ångra ditt köp, om din massagebänk skulle vara skadad när du får den m.m. så är det oss som du ska kontakta: info@massagebank.se. När du köper någon av övriga massageprodukter (utöver massagebänkar) och tex. Har frågor eller funderingar kring ditt köp, ångrar ditt köp, en produkt är skadad m.m så är det köpstället som du ska kontakta.

En orderbekräftelse som gäller massagebänkar skickas direkt till din E-postadress och som senast 24 timmar efter att din beställning har mottagits av oss. Om leveranstid gällande din massagebänks skulle ändras i beställningen kommer du att meddelas detta snarast möjligt. Du behöver vara minst 18 år fyllda för att få handla hos massagebänk.se.

3. Priser & frakt
25% moms ingår i våra priset för våra massagebänkar som vi återförsäljer samt även för övriga massageprodukter som du kan hitta på vår sida, gäller för beställningar inom EU. Frakt tillkommer på priset och varier beroende på vilken produkt du köper, fraktsätt och vart produkten ska skickas. Du kan se din fullständiga fraktkostnad i kassan hos oss när du köper någon av Tarsus massagebänkar här på vår sida. Norska kunder faktureras exklusive moms/mva. Denna delen av priset kommer sedan på separat faktura från norska tullen.

Köper du produkter utöver våra massagebänkar så kommer du att kunna se i kassan hos våra partners om- eller någon fraktkostnad tillkommer på ditt köp. Om du köper en eller flera varor från våra partners så kommer samfrakt att ske om dina samtliga köp är från en enda av våra partners. Gör du köp från båda våra partners så kommer dina paket att komma i olika leveranser och eventuellt även vid olika tillfällen.

4. Betalningsalternativ & betalningsvillkor

Som kund så har du möjlighet att betala med trygga och säkra betalningsalternativ som direktbetalning via internetbank, via PayPal eller via kreditkort.

5. Om återbetalningar
Återbetalning sker via PayPal eller DIBS. Summan återbetalas alltid till samma konto som användes när köpet gjordes. Återbetalning sker normalt sett inom 3-5 bankdagar men senast inom 14 dagar efter att vi har mottagit meddelandet om utnyttjandet av ångerrätten. Återbetalning kan dröja längre i de fall när inte försändelsen har kommit åter eller i de fall när kunden inte lämnat bevis på att varan faktiskt har återskickats. 

6. Leveranser
För bärbara massagebänkar som vår leverantör har i lager så skickas ordern som oftast inom 1-2 dagar från dess att beställningen har mottagits. Vissa elektriska massagebänkar börjar att tillverkas så fort ordern kommit in och kan ha en leveranstid på 3-4 veckor. För alla övriga produkter utöver de massagebänkar som du kan hitta på vår hemsida så ansvarar våra samarbetspartners för leveransen, i de fall där köpet har gjorts på deras webbplatser så är det också de som du behöver vända dig till om du skulle ha frågor eller funderingar kring din leverans. När det gäller köp av massagebänkar så levereras de genom Postnord eller annan transportör till ditt närmaste utlämningsställe eller som hemleverans. 

Om din massagebänk anländer till ett utlämningsställe så skickas en avisering via e-post eller sms till dig när du kan hämta din massagebänk. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. Vi använder oss primärt av Postnord och Schenker för inrikesleveranser. Privatpersoner får sina varor levererade till det utlämningsställe som finns närmast kundens adress.

Leverans av elektriska/hydrauliska behandlingsbänkar samt underreden. Alla stationära behandlingsbänkar samt underreden levereras till angiven adress. I fraktkostnaden så ingår leverans dörr till dörr (gatuplan). Vill man ha så kallad inbärning av godset, exempelvis om det krävs lyft uppför en yttertrapp in i rummet där produkten ska stå, eller om det krävs transport utifrån gatan in i en hiss, eller om hiss saknas och godset måste bäras en eller flera våningar så måste detta beställas i samband med köpet då detta är en tjänst som fraktbolaget tar ut extra avgifter för.

Elektriska och hydrauliska behandlingsbänkar samt underreden körs alltid ut till angiven adress. I fraktkostnaden så ingår leverans dörr till dörr (gatuplan). Är du osäker på om någon kommer att kunna vara på plats för att ta emot just när godset anländer så se till att på förhand beställa avisering. Fraktbolaget ringer då det nummer som du har angivit innan de kör ut godset. Om du inte hämtar ut ditt paket på utlämningsstället så debiteras du en administrativ kostnad på 500 kr. 

Försändelsen ligger kvar på utlämningsstället i 14 dagar från dess att aviseringen mottagits. Vi ansvarar för transporten av din massagebänk till dig som kund. Du och transportföretaget står för risken vid en eventuell retur. I de fall där kunden har köpt hemleverans av sin massagebänk så ska kunden ta emot varan på avtalad tid och plats. Vid utebliven hemleverans som uppstår att kunden inte tar emot varan så är vi i vår rätt att ta ut en avgift om 500 kr p.g.a den uteblivna leveransen.  När du får din massagebänk så är det viktigt att du kontrollerar den direkt. Har du mottagit en felaktig eller skadad vara så kontakta oss genast: info@massagebank.se innan du skickar tillbaka varan och för att avvakta vidare instruktioner från oss. Om din vara är skadad så ska du genast reklamera din vara som skadad, vi står då för returkostnaden av din massagebänk.

7. Ångerrätt, öppet köp & garantier

Enligt distansavtalslagen så har du som kund rätt till 14 dagars ångerrätt. Detta innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot din vara. En återsänd vara måste vara oanvänd och i sin originalförpackning. Vid utnyttjande av ångerrätt och öppet köp så är det kunden som står för returfrakten. Det är kundens ansvar att de uppgifter som kunden fyller i när den gör ett köp eller vill returnera en vara är korrekta och fullständiga.  

Vi på massagebänk.se ska först ge vår tillåtelse att returnera en massagebänk samt se till att ångerfristen inte har passerats innan vi meddelar kunden om och hur varan i sådana fall ska skickas tillbaka. Alla returer skall ske med spårning via tex PostNord eller som Företagspaket, Returer får inte skickas som postförskott eller frisvar. Kunden står för returkostnaden och har ansvaret för varan till dess den har kommit oss tillhanda. 

Som privatkund har du alltid 3 års reklamationsrätt på varor. Reklamationsrätten täcker varor som är felaktiga enligt konsumentköplagen. Vid reklamationsärenden följ alltid riktlinjerna enligt Allmänna ReklamationsNämnden, arn.se. Du kan också alltid läsa mera på konsumentverket.se Garantin på din massagebänk gäller från varans ursprungliga inköpsdatum. Du kan alltid läsa mera vad som gäller för specifika garantier för alla olika massagebänkar och modeller på Tarsus egna hemsida, tarsus.se. För alla frågor gällande ångerrätt, öppet köp och garantier utöver alla våra behandlingsbänkar här på massagebänk.se så behöver du kontakta vår partner där varan/varorna har köpts.

8. Force Majeure

För händelser som exempelvis krig, naturkatastrofer, invasioner, revolutioner, terroristhandlingar, myndighetsbeslut och övriga jämförbara händelser som står utanför vår kontroll så befrias vi från de ansvar som står skrivna i dessa köpvillkor. Vi står heller inte ansvariga för indirekta förluster som exempelvis utebliven vinst, uteblivna intäkter, förlorade affärmöjligheter och övriga jämförbara händelser som också står utanför vår kontroll.

massagebänkar

Tarsus Modell TE

 

Tarsus populära modell TE hittar du både i svart underlag och i svartlackerat underrede. Modellen kan även väljas i flera olika breddstorlekar och andra färger. 

Modell TE är för dig som värdesätter absolut högsta kvalité, du får hela 10 års garanti på underredet på modell TE. Oavsett om du är en professionell massör som jobbar mobilt i mängder av olika typer av miljöer eller om du är en hobbymassör som masserar i hemmets trygga vrå så är Tarsus modell TE det självklara valet.

Shopping Cart