Massagebänk hopfällbar

Letar du efter en riktigt bra bärbar massagebänk hopfällbar och som bara håller och håller och håller? Bra, för då kan du sluta leta nu. Här hos oss så hittar du kvalitetsbänkar från vår samarbetspartner Tarsus där det är 100% svensk och norrländsk kvalité som erbjuds.

Det är även just detta som skiljer Tarsus alla behandlingsbänkar från vad många konkurrenter kan erbjuda, här är det kvalité rakt igenom och bänkar som håller år efter år. En portabel massagebänk, hopfällbar massagebänk eller just en bärbar behandlingsbänk är alla olika namn och fraser som ofta används men där det ändå är en och samma typ av produkt som det ändå handlar om, vilket också är bra att veta om.

Att veta vilken massagebänk man ska välja däremot kan vara svårt, särskilt om man inte har erfarenhet av dessa produkter och där man då heller kanske inte vet vad man ska tänka på. Vi hjälper dig på traven att hitta den behandlingsbänk som passar dig och dina önskemål.

Varför ska du då lita just på oss med detta? Vi är själva massageterapeuter, massörer och idrottsmassörer där vi tillsammans har över 20 års erfarenhet inom yrket. Genom åren så har tiotusentals klienter fått kvalitetsbehandlingar från oss där det förutom bra behandlingar även finns en till gemensam nämnare, från dag 1 så har vi enbart jobbat med våra klienter på en bra behandlingsbänk från Tarsus i Örnsköldsvik.

10-års garanti på hopfällbara Massagebänkar!

Ett ytterligare bevis på att produkterna är outstanding är även den 10 års-garanti som lämnas på chassit, alltså själva underredet på de bärbara massagebänkarna. Idag så jobbar hundratals nationella klubbar som internationella klubbar, föreningar och skolor med Tarsus bärbara massagebänkar och Tarsus elektriska massagebänkar.

Detta gör även många internationella som nationella landslag och förbund. När de gäller de nationella landslagen i Sverige så arbetar exempelvis dessa förbund och landslag med Tarsus massagebänkar:

⦁ Fotbollsförbundet.

⦁ Innebandyförbundet.

⦁ Friidrottsförbundet.

⦁ Simlandslaget.

⦁ Handikapplandslaget i simning.

⦁ Bandyförbundet.

⦁ Basketförbundet.

⦁ Taekwondoförbundet.

⦁ Golfförbundet.

Just hållbarheten och designen som är skapad för tuffa tag under längre tid är det som vi och massor av andra föreningar, klubbar, landslag och skolor uppskattar. Även om bänkarna flitigt används inom idrotten som hos många skolor så passar de helt perfekt för en seriös och proffsig massör, på en praktik eller hemma hos hobbymassören.

Gratis onlinekurs & E-bok när du köper massagebänk hopfällbar!

Om man är på jakt efter att köpa en bra massagebänk hopfällbar så beror det oftast på att man vill jobba proffesionellt på hel- eller deltid som massör, massageterapeut, kiropraktor, naprat m.fl. Som vi redan varit inne på så passar en massagebänk hopfällbar precis lika bra för hobbymassören som den även gör för proffset. Förutom massagebänkar av högsta kvalité så finner du också ett stort urval av andra massageprodukter och massagehjälpmedel för dig som istället letar efter en riktigt bra produkt för att kunna behandla dig själv med, här finns helt enkelt allt för allas behov och önskemål.

När du köper en valfri Tarsus massagebänk här via oss så får du dessutom en GRATIS E-bok, “Bygg ditt eget Wellnessimperium”, värde 149 kr. Din E-bok läggs till automatiskt i kassan när du sedan betalar för din Tarsus massagebänk. Förutom detta så får du dessutom en GRATIS onlinekurs i massage hos vår företagspartner, Massage & Spa School, värde 349 kr. Värde tillsammans hela 548 kr. Tillgång till onlinekursen får du via E-post när du har genomfört köpet av din massagebänk.

Vanliga frågor och svar om hopfällbara massagebänkar

Det är inte svårt att fälla upp och ner en portabel massagebänk utan precis tvärtom, väldigt enkelt. Från att den är hopfälld till att den är uppställd och klar så tar det bara någon minut om ens det. Inga verktyg behövs heller inte för att fälla upp eller ner en portabel massagebänk.

 

Här rekommenderar vi modell TE. Denna behandlingsbänk är gjord för tuffa tag och stabil och slitstark som få. Modell TE har ett ställbart huvudstöd med tillhörande huvudkudde och armvagga som alla är nödvändiga vid djupare terapeutiska massagebehandlingar. Modell TE är även vår personliga favorit och den bänk som vi jobbat på sedan dag 1 i vår verksamhet och som vi fortsatt kommer att jobba med.

 

Om du tar hand om din behandlingsbänk på det sätt som sig bör så kommer den att hålla under många många år. De +10 st. bärbara behandlingsbänkar som vi själva arbetar med från Tarsus har vi nu haft i över 10 år och de är alla fortsatt “still going strong”. Det som oftast kan behövas bytas ut under tiden är konstlädret då detta med tiden blir slitet, detta kan enkelt göras själv eller lämnas in för byte hos fackman.

 

Ja du kan alltid ångra ditt köp om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med din massagebänk, du har 14 dagars öppet köp och kan under denna tid alltid ångra köpet och få dina pengar tillbaka. På chassit, som är själva underredet på massagebänk hopfällbar så får du även hela 10 års garanti.

 

Den optimala arbetsställningen är där du som manuell terapeut också kan arbeta med raka armar när du har dina händer på klientens kropp, detta gäller oavsett om du arbetar på en bärbar massagebänk eller på någon annan typ av behandlingsbänk.

Armarna ska vara raka utan att du drar upp eller höjer dina axlar utan så pass att du kan stå avslappnat med armarna rakt utsträckta. Det är oftast bättre att ställa in sin bänk på en nivå lägre i höjd än att göra tvärtom, detta kommer ibland kräva att du går lägre ner i fäktarställningen (som är grundpositionen) än vanligtvis.

Anledningen till att inte ha för hög höjd är att du annars kommer att höja dina armar så att det sliter hårt på dina axlar men också att du då kommer att jobba med böjda armar vilket sliter väldigt hårt på armbågslederna för en massör. En ytterligare anledning till att jobba med raka armar är att du kan generera mera kraft och få ett djupare tryck med raka armar än vad du kan få med böjda armar.

Detta gör man självklart som man vill med. I slutändan så handlar det om vad man ska utföra för olika behandlingar, hur man har tänkt att jobba samt framför allt, vilken kvalité man önskar ha på sin behandlingsbänk. Behandlingsbänkar som kostar upp till ett par tusenlappar har långt ifrån samma kvalité som dessa stålramsförsedda bänkar från Tarsus.

Bänkarna som återförsäljs här kommer att ha goda möjligheter att hålla i plus 10 år för dig, under denna tiden så skulle du troligtvis ha behövt att byta ut en hel del bänkar som kostar runt ett par tusenlappar. Vi själva anser att en bra massgebänk hopfällbar ihop med alla andra typer av massagebänkar även ska ses som en mycket god investering och inte som en onödig kostnad.

Innan du lägger din bänk på sidan, se till att dra upp armvaggan till en jämn position (om denna är påmonterad). Anledningen till detta är att armvaggan annars kan riskeras att brytas av om den är högt uppdragen på den ena sidan och på den andra lågt uppdragen eller inte alls.

Lägg sedan bänken på sidan, på insidorna av varje ben så har du svarta runda skruvfästen, skruva loss dessa och dra ut skruven och reglera sedan höjden till den höjd du önskar ha. Skruva sedan på den svarta runda skruvfästet igen, upprepa sedan på övriga ben.

Detta är beroende på vad man ska jobba med för olika behandlingar och om man jobbar proffessionellt eller på hobbynivå. Vi själva jobbar med djupare terapeutiska behandlingar och där de flesta av våra egna massagebänkar är en modell TE, där ingår huvudstöd med tillhörande huvudkudde och en bra och avlastande armvagga. Sedan köper vi själva alltid till en för klienten avlastande benkudde för varje hopfällbar massagebänk. Dessa anser vi själva som nödvändiga om man ska jobba professionellt med behandlingar som svensk klassisk massage, idrottsmassage och/eller terapeutisk massage.

 

Har du möjlighet att frakta den i din egen bil så ryms den som oftast helt perfekt i bagaget i din bil (beroende såklart på vilken bil du även har) eller i baksätet om du hellre föredrar det. Har du inte möjlighet att frakta den i din bil så rekommenderar vi dig att köpa en bra transportvagn eller en transportväska. För transportväskor så finns dessa också med antingen vanliga handtag eller som ryggsäck.

 

Ja det kan du göra, behandlingsbänkarna är gjorda för att klara tuffa tag där det inte alltid är de bästa förutsättningarna för vad gäller underlag, lokal eller arbetsmiljö. Se dock bara till att säkra alla de utfällbara delarna ordentligt samt se även till att din behandlingsbänk även står så plant som det är möjligt på det underlag som du också ska massera på. Rengör bänken och desinficera den ordentligt efteråt.

Shopping Cart