Om oss på massagebänk.se

Massagebänk.se återförsäljer bl.a Tarsus massagebänkar. Vi är ett Spanskt företag med säte på Kanarieöarna. Adress: Calle Las Margaritas 9, 35100, San Agustín de Gran Canaria. Spanien. För alla eventuella frågor eller funderingar så tveka inte att kontakta oss: info@massagebank.se. Vi försöker alltid att besvara ditt mejl inom 24 timmar, vid hård arbetsbelastning så kan svarstiden vara längre. Vi lovar dock alltid att besvara din förfrågan så fort vi bara kan. 

Vi rekommenderar alla våra kunder att läsa våra köpvillkor och vår privacy policy innan en eventuell order och för tänkbara frågor eller funderingar kring detta. Våra köpvillkor och vår privacy policy hittar du alltid allra längst ner på varje sida.  På samtliga massagebänkar som återförsäljs, foamrollers, massagepistoler, spikmattor, massagebollar och massageapparater och som återfinns i vår huvudmeny så hittar du även en utförlig sektion med vanligt förekommande frågor med tillhörande svar. Missa inte möjligheten att ta del av allt detta.

Vi på massagebänk.se återförsäljer Tarsus massagebänkar samt så rekommenderar vi övriga massageprodukter och massagehjälpmedel som affiliate åt partners som exempelvis, Sporttema, CDON, VidaXL, Sportgymbutiken m.fl. Vi tillverkar eller lagerhåller inte själva någon produkt som du kan hitta här hos oss. När du som kund köper en massagebänk som du har hittat här hos oss så går det till på så vis att vi tar betalt för produkten och skickar sedan genast din order vidare till Tarsus. Din massagebänk kommer sedan att skickas direkt till dig från Tarsus själva. När du köper en valfri massagebänk hos oss så får du alltid en GRATIS E-bok och en GRATIS onlinekurs i massage på köpet, värde totalt 548 kr.

Om du istället köper någon annan produkt/produkter (utöver massagebänkar) här på sidan så görs detta genom någon av våra samarbetspartners annonslänkar. Vid köp så slussas du på direkten vidare till vår partners hemsida och där köpet sedan genomförs. Genom dessa köp så genererar vi på massagebänk.se också våra intäkter genom att vi får en mindre provision på försäljningen.

Shopping Cart