Tarsus massagebänk

Vi kan inte prata oss nog varma om den enligt oss (och många andra) absolut bästa behandlingsbänken som finns på marknaden, en Tarsus massagebänk. Vi har själva gemensamt jobbat med Tarsus massagebänkar under nu snart 20 års tid och vi fortsätter även att göra så. Under åren så har vi haft tusentals klienter på dessa kvalitetsbänkar och vi kan inte göra annat än att rekommendera en Tarsus massagebänk till alla som vill köpa en riktig bra behandlingsbänk. Tarsus erbjuder flera olika typer av massagebänkar anpassade efter vilken eller vilka olika typer av behandlingar som du som terapeut ska arbeta med.

Alla de olika behandlingsbänkar som du hittar här på hemsidan är prisvärda produkter som vi själva har valt ut då vi dagligen jobbar med alla dessa. Vi skulle aldrig rekommendera produkter som vi själva inte har testat eller som vi själva inte har arbetat med.

Gratis E-bok & onlinekurs vid köp av Tarsus massagebänk!

När du köper en valfri Tarsus massagebänk här via oss så får du dessutom en GRATIS E-bok, “Bygg ditt eget Wellnessimperium”, värde 149:-. Denna läggs till automatiskt i kassan när du betalar för din Tarsus massagebänk. Du får dessutom en GRATIS onlinekurs i massage hos vår samarbetspartner, Massage & Spa School, värde 399 kr. Du får direkt tillgång till din onlinekurs via E-post efter att du genomfört ditt köp av valfri behandlingsbänk. Gemensamt värde är 548 kr för din E-bok och för din onlinekurs tillsammans.

Tarsus massagebänkar, världsledande inom behandlingsbänkar!

Vi är heller inte de enda att tycka att Tarsus behandlingsbänkar är de bästa som finns att arbeta på som manuell terapeut. I Sverige så jobbar flera nationella förbund som tex. Fotbollsförbundet, friidrottslandslaget, simlandslaget, alpina landslaget med Tarsus behandlingsbänkar.

Flera SHL-klubbar i ishockey som allsvenska fotbollslag är andra som har valt att ge sina spelare behandling på en kvalitetsbänk från Tarsus.
Även internationellt sett så finns flera landslag, förbund och klubbar som har valt att jobba på Tarsus olika bänkar. Canadas alpina landslag, NHL-klubbar i ishockey, Norges friidrottsförbund och flera Engelska fotbollsklubbar för att enbart nämna några som också jobbar med att ge sina idrottare och atleter massagebehandlingar på Tarsus bänkar.

För att du ska få så mycket hjälp på traven på förhand om vilken massagebänk som du ska välja så har vi även gjort ett stort “bäst-i-test massagebänk” för just Tarsus massagebänkar. Vårt “bäst-i-test massagebänk” har huvudkategorierna budget, mellan och lyx.

Missa inte att ta del av testet här nedan på sidan då du får chansen att göra en riktigt bra investering i marknadens bästa massagebänkar. Det är även så som ett köp av en behandlingsbänk också bör ses, som en god investering och inte som en nödvändig kostnad.

Budget-Tarsus massagebänk modell MA

Det är egentligen fel att säga att vår budgetvinnare från Tarsus är en budgetvariant, men nu gäller detta bäst-i-test inte för behandlingsbänkar i allmänhet utan enbart för behandlingsbänkar från Tarsus och då måste bara denna behandlingsbänk med på listan.

Modellen MA är i alla fall vår budgetvinnare från Tarsus och är även Tarsus första storsäljare som allting också började med en gång i tiden, 1989 närmare bestämt. Modell MA är den bänk som även är enklast att fälla upp och ihop. Från att du har bänken ihopfällbar till att den är uppställd och redo att börja behandla klienterna på så tar det mindre än en minut. Detta gör också att MA är supersmidig för alla mobila behandlingar där bänken ofta behöver tas upp och ner.

Bänken finns i bredderna 45-70 cm och du kan välja på hela 14 olika färger, chassit finns i vit- eller svart lack. Välj efter tycke och smak och efter vad som passar din verksamhet bäst. En av de absolut största fördelarna med Tarsus massagebänk modell MA är att den precis som modellerna TE och ZON även kan användas tillsammans med Tarsus elektriska eller hydrauliska underrede. Här visar verkligen Tarsus sin funktionalitet och sin överlägsenhet mot andra behandlingsbänkar. Här har du alltså en behandlingsbänk som både är bärbar OCH som kan bli elektrisk, du får helt enkelt två bänkar i en om du även köper till ett elektrisk underrede.

Till att börja med så får du med Tarsus massagebänk modell MA en behandlingsbänk som du enkelt och smidigt kan bära med dig om du har mobila behandlingar tex. hos ett idrottslag i ett omklädningsrum eller på events eller mässor. Dessutom så får du alltså också en behandlingsbänk som kan bli elektrisk om du köper till ett elektriskt underrede. Fördelen med ett elektriskt underrede är att du alltid kan ställa in bänken i en höjd som passar dig som terapeut helt perfekt.

Ett ergonomiskt val som gör att du som terapeut alltid får den bästa arbetsställningen så att du kan ha en lång och framgångsrik karriär och som minskar risken för skador som felbelastningar. Bänken är basic för att vara Tarsus men är fortsatt en helt suverän behandlingsbänk för dig som vill arbeta profesionellt med att ge massagebehandlingar.

Ytterligare fördelar med bänken är även att du kan välja att köpa till Tarsus tillbehör som huvudstöd, armvagga, fotkudde m.m om du skulle vilja det.
Tarsus massagebänk modell MA passar dig som vill ha:

⦁ Enklast möjliga och billiga Tarsus massagebänk.

⦁ En behandlingsbänk som både passar perfekt att jobba proffesionellt med som den även är för användning för hemmabruk.

⦁ Om du vill ha en extra lång bänk. Om du kombinerar modellen med ett huvudstöd så får du en bänk som är sammanlagt 220 cm lång. Huvudstödet placeras då på fotsidan av bänken så att klienten slipper ligga över ansiktshålet.

⦁ Om du primärt arbetar med spa/relaxmassage, healing eller liknande terapier som inte kräver reglering av ett huvud- och nackstöd. Behandlingsbänken fungerar också ypperligt för svensk klassisk massage.

⦁ Om du kommer att jobba med mobila behandlingar, d.v.s jobba utanför en mottagning eller praktik och där klienterna befinner sig (tex. i hemmet, på events, mässor och arbetsplatser) då bänken är bärbar. Det tar heller inte bort möjligheten att använda samma behandlingsbänk på en ev. mottagning eller salong då du mycket enkelt kan köpa ett elektriskt eller hydrauliskt underrede som du kopplar fast bänken i när du är på din mottagning eller salong. På så vis så får du en än stabilare bänk där du via fjärrkontrollen reglerar så att du alltid få den perfekta arbetsställning.

⦁ En behandlingsbänk som kommer att hålla år efter år om du tar hand om den på rätt sätt.

⦁ En behandlingsbänk där du kan välja mellan ett stort urval av färger men också med flera bra Tarsus tillbehör.

Mellan- Tarsus massagebänk modell TE

Vår personliga favorit och en behandlingsbänk som inte gör någon missnöjd. År ut och år in har vi haft tusentals nöjda klienter på Tarsus Modell TE, en av de absolut bästa investeringar som vi själva har gjort i vår verksamhet är i denna massagebänk från Tarsus. Faktum är att vi själva är så supernöjda med modellen att det på samtliga våra 10 olika mottagningar står en välskött Tarsus Modell TE. Behandlingsbänken är som gjord för tuffa tag och stabil och slitstark som få så är detta en bänk som kommer att hålla i många år om du även tar hand om den på rätt sätt.

Tarsus massagebänk Modell TE har ett ställbart huvudstöd med tillhörande huvudkudde och armvagga. Huvudkudden fästes med kardborrband och kan flyttas längs huvudstödsramen. Armvaggan är ställbar i höjd för bästa komfort och avlastning. Huvudstödet kan vinklas steglöst även det för att hitta bästa komfort och avlastning för dina klienter. Att du kan vinkla huvudstödet steglöst gör även att du som terapeut kommer att komma åt alla muskler i nacken på ett helt suveränt sätt.
Huvudstödet kan fällas in vid transport och behöver därför inte monteras bort från bänken. Huvudkudde och armvagga får då plats inne i bänken vid transport. Dessa saker ihop med att bänken är väldigt lätt att både fälla upp och ner gör även att den är idealisk för mobila behandlingar och där man som terapeut även vill spara tid.

Tarsus massagebänk TE finns i bredderna 45 cm-70 cm, fem olika konstlädersfärger finns att välja mellan, vit eller svartlackat chassi, bänken har 4 cm stoppning av dynor som standard (6 cm som tillval, är höj- och sänkbar mellan 60-80 cm som standard (70-90 cm som tillval). Skulle du välja den smalaste TE-modellen som har 45 cm bredd så får du även ett par sidoarmstöd med i priset förutom det redan ingående huvudstödet, huvudkudden och armvaggan. Förutom detta så finns även ett stort urval av Tarsus tillbehör att finna om du skulle vilja komplettera din bänk ytterligare. Som alla Tarsus bärbara behandlingsbänkar är modell TE utrustad med endast två benpar då tanken med konstruktionen är att det ska vara helt fritt för terapeuten under behandlingsbänken.

Denna konstruktion är genial för alla som jobbar med djupare manuella terapier som idrottsmassage och terapeutisk massage först och främst, då du som terapeut kommer närmare klienten och kan enklare arbeta med mera kraft i behandlingen på ett ergonomiskt mycket bra vis. Även från kortsidan är det möjligt och få in benen under bänken. Tarsus massagebänk Modell TE kan också användas tillsammans med Tarsus elektriska eller hydrauliska underrede, något som man är helt unika med. För dig som terapeut så skapar ett elektriskt eller hydrauliskt underrede bara ytterligare möjligheter med att arbeta mobilt samt permanent på en mottagning, praktik eller salong.

Man kan mycket enkelt och smidigt koppla i bänken i underredet på en ev. mottagning samt så är det lika lätt och smidigt att även är koppla ur bänken till att bli bärbar och mobil. Vet du med dig att du kommer att jobba både mycket mobil där dina klienter befinner sig som även statiskt på en mottagning, ja då är Modell TE tillsammans med ett elektriskt eller hydrauliskt en av de absolut bästa investeringarna som du kan göra i din verksamhet. Modell TE passar dig som vill ha:

⦁ En helt komplett behandlingsbänk som aldrig kommer att göra dig besviken, enligt oss så är det den bästa behandlingsbänken på marknaden.

⦁ En behandlingsbänk som är gjord för djupare och terapeutiska behandlingar så som idrottsmassage, terapeutisk massage, naprapati och även svensk klassisk massage.

⦁ En smidig bänk som är lätt att transportera i bilen men även i en kompletterande väska. Tarsus tillbehör som huvudstöd, kudde och armvagga ingår i priset och kan enkelt antingen vikas in eller som huvudkudden tas bort (är fäst med kardborreband) och läggas i bänken under transport. Bänken är otroligt lätt och smidig att fälla upp och ner på under minuten.

⦁ Om du kommer att jobba både med mobila behandlingar där dina klienter befinner sig men även statiskt på en mottagning eller salong. Bänken kan lätt kopplas till och från ett elektriskt eller hydrauliskt underrede som kan köpas till. På så vis så kan du alltid skapa den bästa arbetsställningen när du står och arbetar på en mottagning så som du enkelt kan koppla ur den och bära den med dig och jobba där dina klienter befinner sig så som tex. Vid företagsmassage, på mässor och events m.m.

⦁ En behandlingsbänk som kommer att hålla år efter år om du tar hand om den på rätt sätt.

⦁ Sett till vilken kvalité man får för pengarna ihop med vilka Tarsus tillbehör som ingår (huvudstöd, huvudkudde, armvagga) så är priset också riktigt bra.

Lyx-Tarsus massagebänk, Fysio 1 Elektrisk

I avdelningen Lyx så skulle egentligen vilken som helst av Tarsus elektriska eller hydrauliska bänkar kunnat vinna, av den enkla anledning att alla är otroligt bra bänkar och att vilken av dessa som man än köper så är det en mycket bra investering. Så vilken bänk du än väljer av dessa så är vi övertygade om att du också kommer att bli väldigt nöjd, men då vi ändå har gjort detta bäst-i-test massagebänk så måste någon vinna.

Vår vinnare i klassen, Fysio 1 Elektrisk, är den elektriska bänk som vi själva jobbar med dagligen och som även är den bänk som är vanligast vid massagebehandlingar. Tarsus elektriska och hydrauliska behandlingsbänkar går annars under namnen: Fysio 1 och Fysio 2. Fysio 1 finns som elektrisk eller hydraulisk (manuell) version. Ettan i Fysio 1 står för 1 motor/1 hydraulpump. Fysio 2 har 2 motorer och regleras elektriskt. Fysio 2 har en motor för höjdjustering och en för reglering av dränage/traktionsläge. Vår vinnare, Fysio 1, regleras i höjd med hjälp av en fotkontroll vilket alltid gör att du som terapeut kommer att ha den perfekta arbetsställningen. Detta är viktigt då du kommer att jobba ergonomiskt mycket bättre och att du på så vis inte sliter lika hårt på din kropp.

Om man så önskar så kan man även köpa till en extra fotkontroll att ha på motsatt sida bänken som den andra fotkontrollen, på så vis så slipper du gå runt för att reglera höjden på din behandlingsbänk. Fysio 1 finns med eller utan så kallad ben/ryggsektion. Denna del av liggdynan kan då fällas upp och kan därför användas dels för att höja benen och dels som ryggstöd så att man även kan ha klienten sittande.

Underredet är tillverkat av pulverlackerade helsvetsade stålrör, konstruktionen är därmed otroligt stabil och slitstark som få.
Fysions låga lägstahöjd samt höga högstahöjd gör behandlingsbänken både patient- och användarvänlig, med stor räckvidd och önskad arbetshöjd. Fysio 1, levereras som standard med hjulpar, d.v.s Med två små främre hjul för förflyttning. Om man önskar så kan man separat i stället välja låsbara eller centrallåsta hjul. De centrallåsta hjulen innebär att alla hjulen låses eller frigörs med en enda tryckning. Vad gäller färgalternativ så har du 5 olika färger att välja mellan: blå, petrol, svart, vinröd och ljusgrå.

Bänkbredden att välja mellan är som vanligt 45 cm-70 cm.
Bra att veta om att det vid beställning av Fysio 1 Elektrisk eller av någon annan elektrisk eller hydraulisk bänk så är det oftast 3-4 veckors leveranstid. 3-4 veckors leveranstid gäller även om du enbart skulle köpa det elektriska eller hydrauliska underredet för att kunna koppla in någon av Tarsus modeller MA, TE eller Zon på. Modell Fysio 1 Elektrisk passar dig som vill ha:

⦁ Bästa möjliga stationära behandlingsbänk.

⦁ En behandlingsbänk som inte kompromissar med något och där du kan utföra alla typer av behandlingar så som svensk klassisk massage, idrottsmassage, terapeutisk massage, spa/relaxmassage, spa- och skönhetsbehandlingar, zonterapi m.fl.

⦁ För dig som alltid vill kunna ha en perfekt arbetsställning. När du arbetar ergonomiskt rätt och riktigt så sliter du inte lika hårt på din kropp och du förlänger även din karriär.

⦁ En behandlingsbänk som kommer att kunna hålla i tiotals år om du tar hand om den på rätt sätt.

⦁ Möjlighet att kunna köpa till passande Tarsus tillbehör om du skulle vilja.

Summering gällande massagebänkar från Tarsus!

Oavsett vilken av alla Tarsus massagebänkar som du än bestämmer dig för här på sidan så kan vi garantera dig att du kommer att bli nöjd, alla behandlingsbänkar som du hittar här hos oss är 100% kvalité rakt igenom. Vilken du beslutar dig för bör istället handla om vilka olika typer av behandlingar du ska utföra, om du vill jobba proffessionellt på heltid, deltid eller om du vill massera för hemmabruk. Hur mycket pengar du är beredd att investera in din behandlingsbänk är också avgörande.

Glöm heller inte bort att nyttja din gratis onlinekurs i massage hos vår samarbetspartner Massage & Spa School. Hos Massage & Spa School så hittar du även mängder av bra och prisvärda onlineutbildningar för både dig som är nybörjare men också för dig som redan är proffs och som vill vidareutbilda din inom ämnet massage & wellness.

Vanliga frågor och svar om Tarsus massagebänk

Alla massagebänkar från Tarsus som du kan hitta här hos oss kommer att hålla i massor av år om du själv är bra på att ta hand om din bänk på rätt sätt. Alla behandlingsbänkar från Tarsus är rakt igenom kvalité och kommer inte att göra någon manuell terapeut missnöjd.

 

Ja den vadderade huvudkudden ingår i priset när du köper ett separat huvudstöd. I de flesta av bänkarna så ingår även redan huvudkudde/huvudstöd i priset på din behandlingsbänk, se över detta på förhand innan du bestämmer dig och innan du köper din bänk.

 

När du köper en massagebänk och något av alla tillbehör till en eller flera av massagebänkarna från Tarsus så kan du få allt vid ett och samma tillfälle beroende på när varorna skickas samt även beroende på vilken massagebänk du köper. En elektriskt höj- och sänkbar behandlingsbänk börjar att tillverkas efter att du har gjort din beställning och kan ha 3-4 veckors leveranstid.

Övriga massagehjälpmedel och massageprodukter som du kan hitta här hos oss är genom våra partners vidaXL och CDon. Om du köper flera varor hos oss som är från en och samma samarbetspartner så kan dina beställda varor samfraktas. När du har gjort en beställning med separata varor från dessa så kommer din leverans att komma i olika paket och kan även komma vid olika tillfällen. Detta p.g.a av att de är helt olika företag samt även beroende på när de skickar iväg dina paket.

Om du kommer att jobba flexibelt och på flera olika arbetsplatser så är någon av alla de bärbara massagebänkarna att rekommendera.

 

En fot- eller benkudde är inget som ingår i någon av behandlingsbänkarna utan är ett tillbehör som man kan köpa till. Vill du inte köpa detta separat så kan du istället rulla ihop ett par mjuka handdukar som klienten kan ha i fotleden när klienten ligger på mage på bänken. De hoprullade handdukarna kan även användas i klientens knäveck när klienten ligger på rygg på massagebänken.

 

Vi rekommenderar i sådana fall att du köper en Tarsus ryggsäck som passar din behandlingsbänks mått. En vanlig bärväska med remmar är också ett alternativ om du ska åka kortare väg, annars är som sagt en ryggsäck att rekommendera då den är betydligt bekvämare om du ska frakta den längre sträcka tex. Från färdmedlet till exempelvis arbetsplatsen. Glöm inte heller att se över att måtten på bänk och väska passar varandra.

Ja det är möjligt att byta underlag på bänken om du önskar. Underlaget är i konstläder och detta kan du enkelt byta ut själv eller alternativt om du hellre föredrar att lämna in detta för byte hos fackman.

 

Chassit på alla bärbara eller portabla massagebänkar är den stålförsedda ramen på din massagebänk. På alla bärbara massagebänkar får du 10 års garanti på din behandlingsbänk, något som du inte kan hitta någon annanstans. Dett är även något som ytterligare belyser att dessa bänkar är 100% kvalité rakt igenom.

 

Om du enbart kommer att jobba från en och samma mottagning hela tiden så är någon av alla de elektriskt höj- och sänkbara massagebänkarna från Tarsus ett mycket bra alternativ.

 

Din minikurs hittar du inte här på vår sida utan hos vår partner, Massage & Spa School, och som även har skänkt dig din minikurs. På sin hemsida massageandspaschool.com så kan du också hitta och välja din valfria minikurs. Din kurskod som du behöver ange för att gå kursen har du fått skickat till din E-post.

 
Shopping Cart